5.7.2013

Sisustusshoppailukirpparini

Lanttila
Vantaanportin Lanttilassa vierailen usein ja joka kerta sieltä jotain pientä sisustustavaraa tulee ostettuakin. Astioita ja kodintekstiilejä pääasiassa. Pitsiliinat ovat hekko kohtani.
Kirppariholistina en pidä siitä, että kirpputoreilla on myynnissä uutta tavaraa, Lanttilassa näitä pöytiä on paljon. Itse skippaan "uustavarapöydät" kokonaan. Parasta tässä kirpputorissa on selkeä kiertoreitti, joka tosin päättyy yleensä melko pitkään kassajonoon. Jonotussysteemi on sinänsä hyvä, yhteinen jono kaikille kassoille.
Kesällä Lanttilassa on tuskaisen kuuma, henkilökuntaa käy sääliksi.
Lanttilassa on liian vähän parkkitilaa, ainakin viikonloppuisin autoja on tienvarret pullollaan. Naapuriliikkeet eivät siitä varmaan liiemmin pidä, mutta itse käytämme heidän parkkiruutujaan kirpparilla vieraillessa.
www.lanttila.fi 

Akseli
Mankaalla sijaitseva itsepalvelukirppis Akseli on ollut pitkään yksi suosikeistani, nykyisin tulee kuitenkin käytyä harvemmin. Akselista löytyy aina jotakin pientä kotiinvietävää, yleensä koriste-esineitä ja astioita. Miinuksena ahtaat käytävät ja huono ilmanvaihto, mutta kirpparilta sitä voi odottaakin.
www.akseli.info

Helmi
Uusin kirppistuttavuuteni on Järvenpään Helmi. Itsepalvelukirppari tämänkin. Erittäin siisti paikka, vaikkakin vähän pikkuinen. Tavaroiden hinnat ovat kohdillaan, ainakin niiltä osin kun silmiin osui. Kirpparin yhteydessä on kahvio. Varmasti vierailen uudestaan.
www.kirpputorihelmi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti