19.1.2020

Bloggaajan paluu?


En ole kirjoittanut blogiani kolmeen vuoteen. En suunnitellut pitäväni taukoa tai blogin lopettamista, mutta niin vain kävi. Kävi se perinteinen - elämä tuli väliin. En löytänyt aikaa, enkä useinkaan enää inspiraatiota. Vuosi 2017 oli monella tapaa hankalaa aikaa muutenkin ja vuodet 2018 ja 2019 menivät vauhdilla TÄYSIN erilaisten hommien parissa. 

Nyt on kokonaan toinen fiilis ja elämäntilanne, siksi olen ajatellut jatkaa tätä kirjoitusharrastustani jälleen. Miten kauan kirjoitan blogia tai millä aikataululla aion julkaista? Onko blogi enää se foorumi jota haluan ylipäätään käyttää? - En tiedä, enkä mieti sitä vielä. Kokeillaan.

Koska elämäni on muuttunut kovasti, olen ajatellut muuttaa myös blogiani. Pääasia on edelleen sisustaminen, joka on se minun suurin kiinnostuksenkohteeni ja varsinainen syy julkaista jotain verkossa. Sisustaminen on myös aihe jonka ympäriltä itse kulutan somea eniten. Sisustaminen on rakas harrastukseni, olen aina nauttinut siitä. Ajattelin julkaista blogissani myös käsityöjuttuja, sitä mukaan kun jotain valmistuu. Mikäli valmistuu. Suunnitelmissa on julkaista aikaisempaa enemmän myös kuvia puutarhastamme, joka on kesäinen intohimoni ja harrastukseni lapsuudesta asti. - Toisin sanoen, laajennan blogini repertuaaria pikkuriikkisen, ihan pikkuriikkisen vain. Ajattelin myös, että suosin jatkossa enemmän kuvia ja hieman vähemmän tekstiä.

Jaaaa... ehkäpä käsittelen blogissani jatkossa myös jotain liittyen lapsiperheen arkeen, se kun on se suuri iloinen muutos joka elämässäni on tapahtunut! Perheemme on kasvanut yhdellä. Siispä kodin remonteissa ja sisustamisessa häärää nyt mukana myös pieni suloinen poikamme. <3

Toivottavasti saan lukijoita palaamaan blogini ääreen uudelleen. Katsotaan miten käy. En ota siitä paineita, sillä kirjoitan ensisijaisesti omaksi ilokseni.

En usko, että on parempaa aikaa aloittaa jotakin kuin tammikuu.
Hyvää uutta vuotta 2020.

Terkuin Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti