13.12.2016

Must on tullu virkkurihullu!

Siitä on aikaa kun viimeksi päivitin blogia. On pitänyt kiirettä.  On kuulkaa olemassa sellainen kiire jota ei voi ymmärtää kukaan sellainen henkilö joka ei ole itse koskaan sellaista tuntenut. Tiedätkös, kun iskee inspiraatio, käsityöinspiraatio!!! Olen ollut sellaisen kourissa nyt parisen kuukautta. Auttamattomasti täysin koukussa virkkaukseen. Apua!


Olen koukutellut menemään useita kaulahuiveja, pehmoleluja, torkkupeittoja ja vauvan tossuja. Miksi??? No niinpä!
Osa on toki joululahjoja kavereille ja sukulaisille, mutta valtaosa on kuitenkin jäänyt ihan itselle. Mitä ihmettä teen kymmenellä villaisella kaulahuivilla!?! Voi tsiisus!. 

Ja tottakai minulla on tälläkin hetkellä kesken useita eri töitä. Nimittäin KOLME kaulahuivia, yksi torkkupeitto ja villasukat. Suunnitteilla taas on miljoona muuta työtä. 

Olen aikaisemmin ajatellut, että bloggausharrastustani häiritsee ylivoimaisesti eniten työssäkäynti. Mitä vielä, blogini suurin häirikkö onkin nykyisin virkkausharrastukseni. Vapaa-aika ei tunnu riittävän molemmille. Yritän kuitenkin mahduttaa molempia elämään, sillä niistä niin kovasti tykkään.

Tässä virkkausbuumini tuoksinnassa huomasin yhden karmivan asian. 
Olen allerginen Novitan 7 Veljestä -villalangalle! Voiko tämä pitää edes paikkansa? 
Kun yritin kutoa villasukkaa vaaleapunaisesta seiskaveikasta, meinasi henki stopata tykkänään. Oli pakko lopettaa ensimmäisen sukan kantapäähän ja laittaa homma kokonaan jäihin. Mikä omituisinta, minusta tuntuu, että en ole allerginen kaikille väreille! Tähän asti vain tämä tuore vaaleanpunaisen sävy sai tämän reaktion aikaan. Liekkö langassa jokin muuttunut hiljattain. Sattuuko muilla olemaan vastaavia kokemuksia?

Sitten itse käsitöihin. Ylemmässä kuvassa on palasia torkkupeitosta, jota olen parhaillaan päättelemässä. Se on siis melkein valmis jo, kuva on siinä mielessä vanha. Alemmassa kuvassa on (ylläri ylläri) keskeneräinen jämälanka-kaulahuivi, jota koukuttelen tällä hetkellä myös. Sen saan valmiiksi tässä parin päivän sisällä jos luoja suo. 

Käsitöideni värimaailma on viime aikoina ollut hyvin vaaleanpunainen, höystettynä valkoisella ja harmaalla. Siitä yksinkertaisesta syystä, että ostin torkkupeittoon liian paljon Novitan Baby-wool lankaa. Kauniita hempeitä värejä.


Ei maar, täytyykin tästä palata takaisin käsitöiden pariin. :)

-Sanna-

2 kommenttia:

  1. Sama täällä vaaleanpunaisesta saan silmä ja nenä oireita, hirveetä kutinaa.

    VastaaPoista