11.1.2015

Olohuoneen uusi matto

Odottelimme melko kauan uutta olohuoneen mattoamme. Nyt se sitten saapui perjantaina. Valkoisen ja harmaan sävyinen, vähän marokkolaishenkinen kuvioinniltaan. Kun näin maton Mattokymppi -liikeessä muutama viikko sitten olin samantien ihan varma, että juuri tämä olisi meille hyvä.Liikkeestä ei silloin löytynyt matosta tarpeeksi isoa kokoa, joten teimme siitä tilauksen. Maton reuna ylettää nyt sohvan etujalkojen alle, kuten oli tarkoitus. Matto on sohvalla istuskellessa jalan alla ihanan pehmoinen ja lämmin. Se ei myöskään liiku ja karkaile minnekään kun sohvan paino pitää sen paikallaan. Edeltäjäänsä kookkaampi matto saa olohuoneen tuntumaan isommalta.


Tämä matto on helppo puhdistaa ja sen kuviointi antaa anteeksi pieniä suttuja. Edellinen mattomme oli täysin valkoinen ja sitä jouduimme pesettämään valitettavasti aika usein. Toivottavasti tämän uuden maton myötä pesuvälit olisivat vähän pidemmät.


Olohuoneen vanha matto osallistuu mattokiertoon eli se siirtyy lämmittämään jalkojamme makuuhuoneeseen. Kun kodin värimaailma on yhtenäinen, mattojakin voi vaihdella lennossa huoneesta toiseen. :)

-Raasu- 

7 kommenttia:

 1. Todella kaunis matto ja hillitty värimaailma. :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis matto! :) Muistatko minkä niminen matto oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin onkin :) Maton nimeä on kyllä enää valitettavasti muista, kannattaa kysellä Mattokympista vaikka kuvan avulla.

   Poista
  2. Piazzo on maton nimi :)

   Poista
 3. Hei aivan mielettömän ihana matto, kävin Mattokymppi-liikkeessä kyselemässä kyseistä mattoa, maton nimi on Piazzo ja sen saan itselleni viiden viikon kuluttua. En malta odottaa sen pääsyä olohuoneeseeni.

  VastaaPoista