28.1.2015

Ärsyttävät kristallit...?

Olen mieluillut jo jonkin aikaa uutta valaisinta keittiön pöydän päälle. En ole raaskinut vielä hankkia uutta, toisaalta en myöskään ole keksinyt millainen uusi valaisin voisi olla.

Keittiön nykyinen kristallivalaisin on jokusen vuoden vanha. Se ostettiin aikoinaan ensimmäisen yhteisen kotimme olohuoneeseen ja sinne se hienosti sopikin. Nykyisessä kodissamme valaisin ei pitkään aikaan löytänyt sopivaa paikkaa. Nyt se on ehtinyt roikkua keittiössä reilun vuoden ajan.


Kristallivalaisin on ihan hyvässä kunnossa ja pelittää kaikin puolin, siksi en ole viitsinyt satsata uuteen valaisimeen. Nykyisessä ei ole mitään vikaa. PAITSI, että valaisimesta tuleva valo taittuu moneen kertaan koristekristallien läpi ja tekee keittiön seinille kaikenlaisia kuvioita. Ou nou! Ennen pidin noista kummallisista heijastuksista, mutta nykyään ne häiritsevät silmää. Heijastukset saavat seinät näyttämään laikukkailta, epäsiisteiltä. Talvella kun on koko ajan hämärää, valaisimen kuviot ovat esillä alvariinsa. 


Luultavasti myyn jossain vaiheessa vanhan kristallivalaisimen eteenpäin. Sitten kun kristallikuviot ärsyttävät liikaa. Tai voi olla, että kevään tullessa kristallien välke alkaa taas miellyttämään. Oli miten oli, on hyvä muistaa, että naisella (jos jollain) on lupa muuttaa mielipidettään. :)

Hauskaa keskiviikkoa kaikille!

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Etsin uuteen kotiini keittiöön kristallivalaisinta googlen kuvahaun avulla ja sitä kautta löysin blogiisi ja näin tämän ihanan valaisimeesi. Jos et vielä ole kyllästynyt valaisimeesi, etkä halua myydä sitä, niin voisitko kertoa mistä valaisimen aikoinaan ostit/kuka sen on valmistanut? :)

  T:Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Tiina, en ole ainakaan ihan vielä myymässä valaisinta. Muistelisin että se on ostettu Prismasta. Siitä on jo seitsemisen vuotta aikaa. Merkki on LampGustaf.

   Poista