24.7.2016

Daaliat ja marmoriset lasinaluset

Terveisiä lomalta. Ensimmäinen kesälomaviikko takana ja vielä monen monituista edessä. Meitä on onni suosinut kauniilla ja lämpimillä säillä ja siksi onkin ollut erityisen mukavaa puuhailla enimmäkseen kotona. Muutama päiväseltään tehty retki on tähän viikkoon myös mahtunut. Yllättävän paljon sitä ehtii näin lomalla. Retkistä ja rempastakin lisää tuonnenpana. Nyt esittelen osan tämän viikon sisustusostoksistani. Kyllä, osan vain. Yhteen postaukseen ei montaa mahdu nimittäin.


Elämäni ensimmäisen daaliakimppuni ostin eilen Plantagenista. Ihanan räväkkä pinkinsävy lähti tällä kertaa mukaan. Katsotaan miten pitkään daaliat viihtyvät kauniina maljakossa.

Anttilan suunnalta tuli tällä viikolla melko ikäviä konkurssiuutisia. Saa nähdä miten mahtavat alennusmyynnit Anttila pistää vielä pystyyn. Olisin kyllä mielelläni käynyt Anttiloissa ja erityisesti Kodin1:ssä jatkossakin. Sisustan paljon heidän tuotteillaan. Nämä marmoriset kuusikulmionmuotoiset lasinaluset ostin Kodin1:stä.


Saa nähdä miten pian ehdin kirjoittelemaan blogia seuraavan kerran. Kesälomailu kun on sen verran mukavaa, että kirjoittaminenkin meinaa jäädä vähän jalkoihin. Sisustaminen sen sijaan ei lopu koskaan! Mitä olisi kesäloma ilman pientä remonttipuuhaa!?!

-Sanna-

1 kommentti:

  1. Niin sievät daaliat ja kauniit laatat!!
    Lempeää loppukesää Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista