14.8.2016

Ovien asennusta ja viimeinen lomapäivä

 On neliviikkoisen kesälomamme viimeinen päivä. Huomisesta alkaen opetellaan taas heräämään kukonlaulunaikaan ja kiirehtimään töihin. Olisi sitä vielä mielellään lomaa jatkanut, vaikka toiset neljä viikkoa lisää. Helposti. Meidän loma kului kotona touhutessa, mökkeillessä ja kesäriennoissa vieraillessa. Todella hyvä ja rentouttava kesäloma kaiken kaikkiaan, lisää näitä!


Kuten niin monena muunakin kesälomapäivänä, niin tänäänkin ollaan aherrettu remonttihommien parissa. Tarkemmin sanottuna yläkerran väliovien kanssa. Teimme yhden ovihankinnan lisää ja vaihdoimme parin oven paikkaa keskenään. Nyt voimme todeta, että kaikki talon väliovet ovat uusia ja viimeisen päälle yhteneväistä lookia. Hyvästi 80-luvun kellastuneet laakaovet. 

Olemme kesäloman aikana uusineet myös seinien valokatkaisimia sekä töpseleitä modernimpaan suuntaan. Osa katkaisimista on ollut uusia jo jonkin aikaa, mutta nyt on aivan kaikki. Osissa tehtiin tämäkin projekti, kuten remppatyyliimme sopii.


Tiedän jo ennalta, että tänä iltana on vaikea saada unta. Meidän unirytmi on loman aikana ollut aivan toisenlainen kuin mitä arkena normaalisti. Täytyy yrittää väsyttää itseäni vielä kävelylenkillä ja Netflixleffalla.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti