26.8.2016

Virkatut pöllöt

Etsiskelin viime viikolla netistä virkkausidiksiä ja törmäsin näihin ihaniin pieniin pehmopöllöihin Prinsessa Juttu -blogissa. Pakkohan niitä oli sitten lähteä tekemään samantien. Pöllöjen malli on melko yksikertainen eli se sopii hyvin myös vähemmän virkkaavalle tai ihan aloittelijalle. Kivan nopea käsityö, joka valmistuu yhdessä illassa jos on oikein ahkera ja kaikki välineet löytyy kätevästi vierestä.

Hankin erivärisiä pehmeitä puuvillalankoja Lankamaailmasta viime viikolla. Ensimmäinen kertani tuossa käsityöliikkeessä ja se oli menoa. Aivan mahtava paikka, niin paljon valikoimaa. Sinne on päästävä pian uudelleen. Täytevanut ostin Sinellistä.


Alkuperäiseen ohjeeseen kuuluu pitsinauha pöllön toisen korvan ympäri, mutta koska en ole aivan mahdoton pitsin ystävä jätin sen pois. Yksinkertainen on kaunista.

Kaksi pöllöä on nyt valmiina, kolmas, vähän pienempi pöllö on vielä viimeistelyä vaille. Pakerran sen loppuun ja sitten siirryn seuraavaan virkkaushommaan. Ideakin on jo valmiina. Tällä kertaa ohje tulee omasta päästä, muutamien virikekuvien innoittamana. 

-Sanna-

1 kommentti: