4.8.2014

Sunnuntain kirppismarathon

Päätimme eilen eli sunnuntaina aamulla, että tänään lähdetään metsästämään aarteita kirpputorilta. Reissusta tulikin melko pitkä nimittäin vierailimme useammilla kirpputoreilla, kolmessa kaupungissa. Ensin kiersimme kirpputoreja Vantaalla, sitten Keravalla ja lopuksi vielä Tuusulan puolella. Meillä oli hyvä vauhti päällä.

Olen aika harjaantunut kirpputorikävijä ja siksi hyvin nopea kiertämään valikoimat läpi. Asiaa nopeuttaa huomattavasti se, että en katsele juuri koskaan vaatteita. Kodintekstiilejä vilkuilen kyllä. Pääasiassa etsiskelen astiahelmiä ja sisustustavaraa. Huonekalut kiinnostavat jonkin verran myös. Itse tehtyjä käsitöitä tutkailen erityisellä mielenkiinnolla.

Sunnuntain kirpparikierrokselta lähti mukaan useampia pieniä löytöjä, joista ehkä mieluisin on tämä hiuskoriste. Koriste on tehty kierrätysmateriaaleista. Metalliset renkaat on tehty vetoketjusta. Tämä ostos löytyi innokkaan käsityöihmisen pöydästä ja on siis käyttämätön.


Hiuskoru on melko suuri ja siksi siihen kiinnittää varmasti huomiota. Koru sopii monen väristen vaatteiden kanssa, sillä pallojen värit on valittu viisaasti. Koru on täydellinen violettiin taittavan uuden kesämekkoni kanssa. :)


Esittelen muita kirpparilöytöjä vielä myöhemmin.

-Raasu-

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Ihana tuo hiuskoriste, tuontapaista olen etsimässä ystäväni häihin. Onko sinulla tekijän tietoja/ millä kirpparilla hän oli myymässä näitä ihanuuksia? Tahtoo kans :)

  T: Mikkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Mikkis. Tämän hiuskoristeen tekijästä minulla ei valitettavasti ole mitään tietoa. Se löytyi täältä: http://sunkirppis.fi/

   Poista