21.8.2014

Eteisen uusi valaisin

Olette varmaan huomanneet, että päällä olevasta valaisimesta on melkein mahdotonta ottaa hyvää valokuvaa. Tässä on kuitenkin parhaimmat otokset jotka sain napattua uudesta eteisen lampusta.  Jos jollain on kertoa hyviä niksejä miten kuvaus voisi parhaiten onnistua niin pistäkäähän tänne päin.


Tämän "kristalli"valaisimen ei pitäisi kärähtää ja kellastua kuten edeltäjänsä, sillä nämä kristallit on tehty lasista. Valaisin muistuttaa muodoltaan vähän baskeria. Nuppeineen kaikkineen.

Valaisin on parhaimman näköinen päällä ollessaan, sehän on selvä. Valo ja kristallit heijastavat hienoja kuvioita kattoon ja seinille. Kolme halogeeniä valaisee koko eteisen täydellisesti, eikä tilaan jää tummia kulmia.


On tavallaan ihan hyvä, että eteisen edellinen valaisin oli fiasko. Tämä uusi valaisin miellyttää silmää enemmän. Toivottavasti se on myös paaaaljon pitkäikäisempi. 

Tulipahan tässä lampunvaihtohötäkässä vihdoin maalattua samalla uudestaan myös eteisen katto. Paneelit on nyt raikkaan valkoiset. Tummemmat oksakohdatkin on nyt kokonaan piilossa.

-Raasu-

1 kommentti:

  1. Minunkin mielestä tämä valaisin on edeltäjäänsä kauniimpi:) Valokuvaus-vinkkejä minulla ei ole antaa,mutta hyvinhän tuosta jo käsityksen sai.

    VastaaPoista