6.7.2016

Onko sinulla mottoa?


En itse pidä kovinkaan paljon sisustusesineistä joissa on tekstiä. Tämä motto-taulu valloitti kuitenkin sydämeni Densenion verkkokaupassa, siispä tilasin sen itselleni. Teksti nimittäin kuvaa erittäin hyvin omaa elämänasennettani tänä päivänä: 
Let's do what we love and do a lot of it (tehdään sitä mitä rakastetaan ja tehdään sitä paljon).

Sen verran on elämä päähän potkinut, että sitä antaa itselleen jo luvan nauttia asioista. Nimenomaan sellaisista asioista, joista ei välttämättä ole iloa tai hyötyä kenellekään muulle. Tai asioita joita muut eivät ymmärrä tai sinulta odota. Hiiteen muiden odotukset ja käsitykset sinusta ylipäätään! Oman elämän sisällön rakentaminen kun kuuluu lähinnä sinulle itsellesi eikä kenellekään muulle, niin kauan kun pysytään lakien sisällä. Jokaisella pitäisi olla oikeus tehdä omaa elämäänsä koskevia valintoja (vaikka ihan kaikkea ei valitettavasti pääsekään päättämään) ilman, että sitä täytyy selittää muille.


Olen kuullut jonkun elämänviisaan ihmisen kehoittavan tekemään joka päivä ainakin tunnin ajan jotain mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Ei pöllömpi neuvo. Olen yrittänyt itsekin toteuttaa tuon tyyppista ajatusta. Jokaiseen päivään pitäisi mielestäni kuulua pakollisten tai välttämättömien velvollisuuksien lisäksi myös jotain ihan omaa elämänmakuista touhua. Oli se sitten miten pientä tai huomaamatonta tahansa. Sitä mitä se on, se pitää itse löytää.


Tehdäänhän siis välillä ihan vain sitä mikä meitä huvittaa!

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille.

-Sanna-

1 kommentti:

  1. Mulla on vähän sama juttu noiden tekstitaulujen ym. kanssa. Mutta haluaisin ehkä yhden tekstin seinälle. Mun lempisitaatin: Be a voice, not an echo

    Kivempi blogi

    VastaaPoista