22.10.2014

Villisti marmoria

Keräsin yhteen muutaman ehkä vähän villimmän marmorisen tai marmorikuvioisen sisustusvinkin. Ensimmäinen on Material -valaisin, joka on siis ihan oikeaa marmoria. Otin sen listalle, sillä marmorihan ei ole kovin yleinen varjostin materiaali. Toisena on H&M:n marmorikuvioiset vuodevaatteet. Mielestäni on ihan näppärä idea tehdä jotain pehmeää ja lämmintä, jostain kovasta ja kylmästä. :) Nämä lakanat herättää ainakin huomiota.
Kolmantena listalla on marmorikuvioinen sisustusmuovi eli kontaktimuovi, jota saa esimerkiksi Etolasta muutamana erilaisena versiona. "Kontaktimuovi - ja anna mielikuvituksesi tehdä loput". Viimeisenä listalta löytyy jo aikaisemmassa postauksessani vilahtanut Elloksen Kendal -tyynynpäällinen. Kuin samaa sarjaa kivisten vuodevaatteiden kanssa.

-Raasu-

2 kommenttia:

  1. Marmori on kyllä kaunis sisustusmateriaali. Onneksi on noita edullisempia versioita. Muistatko, kun joskus kyselit blogissani, mistä kuistillani oleva sarvipää on. Nyt niitä jälleen saa, hobby hallista. Ajattelin tulla vinkkaamaan, jos vielä sellaisen haluat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Satu vinkistä! Itseasiassa olen kaupoissa käydessäni yrittänyt vilkuilla, josko olisi tullut saman tyylistä vastaan. Sarvipäitä on ollut paljon, mutta tuo Hobbiksen on mielestäni parhaimman näköinen. :)

      Poista