26.10.2014

Joululahjaostoksilla Koiramäen Pajutallissa



Koiramäen Pajutalli on sitten mukava paikka, ihan mihin vuodenaikaan tahansa. Kävimme Koiramäellä ensimmäisen kerran kesällä ja nyt palattiin hoodeille lahjatavarapuoti silmissä kiiluen. Sieltä se joulu taas tulee vauhdilla ja saa tullakin, me olemme valmiina! :)



Koiramäen Pajutalli on kiva paikka esteetikoille, maalaisromantiikasta lämpeneville ja etenkin lapsille. Koiramäessä myydään tietenkin pajutuotteita, isoja ja pieniä, sisälle ja ulos. Myös sisustustuotteita ja muuta pientä kivaa lahjaksi ja miksei itsellekin. 



Pihapiiristä löytyy pieni possula ja kanila, josta innostuu pienten lapsien lisäksi myös kolmekymppiset lapset. Lapsille jännä paikka on myös pihamaalta löytyvä peikkometsä.


Koiramäen Pajutalli on jännä paikka pikkuihmisille myös siinäkin mielessä, että paikka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän laskeutumisvyöhykkeellä. Nappulat pääsevät näkemään lentäviä lentokoneita tooosi läheltä. Sepä vasta jännää onkin! :)



Ostimme Koiramäeltä vähän monenlaista pientä kivaa, jotka aiomme yhdistellä kivoiksi joululahjaseteiksi sukulaisille ja ystäville. Pieniä lisähankintoja vielä tarvitaan, mutta nyt meillä kasassa hyvä alku.

Rentouttavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti