19.10.2014

Pala marmoria

Tässä on viimeisin kirpparilöytöni. Kahden euron marmori eli kivinen leikkuulauta. Oli pakko ostaa pois kun näin kirpparihyllyllä edukkaasti. Ensimmäinen kosketukseni marmoriin, oman kodin sisustukseen littyen.


Marmorihan on nyt taas kovasti muodissa ja sitä näkyy paljon sisustuslehdissä ja -kaupoissa. Espanjassa marmoria vasta paljon näkyikin, hotellimme kylpyhuone oli myös verhoiltu lattiaa ja seiniä myöten valkoisella marmorilaatalla. Kuumassa maassa kivipinnat viilentävät mukavasti ja valkoinen marmori on myös todella kauniin ja arvokkaan näköistä.


Kävin aikaisemmin tällä viikolla Cobellossa shoppailemassa ja näin siellä ihanat marmoriset tuikkukupposet. Sellaiset linjakkaan ja tuoreen muotoiset eli ei 90-lukulaiseen tyyliin. Eivät lähteneet sillä kertaa mukaani, mutta kerrottakoon tämä marmorinen tärppi kaikille muillekin materiaalista hullaantuneille.
Kuva: Ellos.fi

Toinen marmori-vinkkini olkoon tämä Elloksen kivinen tyyny. Teksti kuin kiveen kirjoitettu. Hihii.. en voinut välttää kiusausta kirjoittaa niin. :)

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti