29.10.2014

Lampaanvillan lämmössä

Kävimme tällä viikolla Ikeassa. Pitkästä aikaa, sillä en mene sinne ilman pakkoa. Älkää ymmärtäkö väärin, Ikeassa ei ole vikaa, vaan siinä, että siellä on aina liikaa ihmisiä. Anyway, kävimme siis Ikeassa, koska meidän täytyi hakea sieltä pari varaosaa olohuoneemme Bestå -kaappeihin.


Kauppaan päästyäni ajattelin, että minähän katson mitä uutta tänne on tullut ja sukelsin ihmismassan sekaan. Pari askelta ja olin tämän valkoisen lampaantaljan edessä. Tutkailin sitä siinä hetken, mietiskellen "olisiko tämä kiva meidän keinutuoliin", kun viereeni tuli vanhempi pariskunta. Mies kauhaisi taljalaarista useamman karvaturrin kerralla ja sanoi minulle, että "nyt näitä kannattaa ottaa kun niin halvalla saa, minä menin ostamaan näitä ensin muualta tuplahinnalla".


Menin tilanteessa snadisti hämilleni, siis hämilleni lähinnä siitä määrästä jonka mies kahmaisi taljoja mukaansa, etten saanut sanotuksi hänelle takaisin oikein mitään. Pariskunta lähti about viiden taljan kanssa Ikea-reittiä eteenpäin, minä kääräisin mukaani yhden ja sanoin miehelleni, että "nyt näitä kannattaa ottaa".


Nyt kun olen istuskellut taljalla pari päivää, täytyy todeta, että se on aivan ihanan lämmin peffan alla ja pehmentää mukavasti kovaa keinutuolia. Kaiken lisäksi se on todella nätti. Kyllä Ikea-mies tiesi mistä puhui. :)

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti