14.9.2016

Pientä sisustusdraamaa


Huomenta. Toivottavasti nukuit paremmin kuin minä. Saattaa johtua virkkauksen aiheuttamasta niskajumista, tai sitten viimeaikainen sisustusdraama on vienyt hyvät yöunet. 

Draama on ehkä hieman liian voimakas sana, mutta epäonnesta voi puhua. Me nimittäin tilasimme muutama viikko sitten uuden mahtavan king size jenkkisängyn, jonka toimitusajaksi sanottiin kaksi viikkoa. Siispä odottelimme innoissamme sänkyä toimitettavaksi koko viime viikon. Purimme oman vanhan sänkymme kappaleiksi ja veimme valmiiksi pois uuden tieltä. Olemme nukkuneet nyt odotellessa pelkkien patjojen kanssa lattialla. Mitään ei kuitenkaan kuulunut koko viikkoon, siispä soitimme Askoon, josta sänky on ostettu. Heillä ei ollut vielä mitään tietoa milloin sänky voisi olla valmis. 

Eilen soitimme Askoon uudelleen, tällä kertaa he tiesivät kertoa, että sänky toimitetaan meille aikaisintaan torstaina tällä viikolla. Toimitus myöhästyy siis viikon, ei sen enempää. Kuitenkin vähän harmittaa.

Toinen draamailu koskee String -hyllyjä, jotka kävimme ostamassa Vepsäläiseltä eilen. Hyllyt tulevat olohuoneeseen valkoisen leveän senkin päälle. Kun menimme liikkeeseen saimme kuulla, että String-hyllyt ovat hyvin pitkälti kaikki loppuneet. Heillä on juuri päättynyt niihin liittyvä ale-kamppanja. No me siihen, että olipas meillä huono tuuri. Ystävällinen myyjä kuitenkin tutkaili varastosaldoja ja löysikin meille osat joita olimme tulleet ostamaan. Saimme ne samantien mukaan ja vielä kamppanja-alella. Kaikki näytti menevän sittenkin ihan jees.

Kotona huomasimme kuitenkin, että olimme saaneet väärän mittaiset hyllylevyt. Kannatintikkaat olivat sitä mitä pitikin, mutta emme pysty käyttämään varsinaisia hyllylevyjä. Hienoa! 

Tänään täytyy palata Vepsäläiseen ja kysellä oikean kokoisia levyjä. Saattaa kuitenkin mennä tilaukseen, sillä eihän heillä osia juuri ollut jäljellä myymälässä. Toimitusaika on kaksi viikkoa. Ehkä...

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti