19.9.2016

Risuja ja RUUSUJA

Aurinkoista maanantaita!

Meillä kului juuri päättynyt viikonloppu ystäväpariskunnan seurassa ja lautapelien parissa. Olipas mukava pelailla pitkästä aikaa, täytyykin ottaa pian uudelleen. Siinä vinkkiä kavereille. :) 

Viime viikkoinen sisustusdraamailu saatiin päätökseen loppuviikosta. Saimme uudet ja oikean kokoiset String -hyllyt seinälle. String -ostos vaati kolme visiittiä Vepsäläisen myymälään, mikä siis oli se harmistukseni syy. Pienestä ostoksesta tulikin kolmen päivän projekti, arg! Tässä on taas yksi hyvä esimerkki miksi kannattaa tehdä ostoksia verkkokaupoista, pääsee helpommalla.

Toinen ratkennut draama liittyy uuteen jenkkisänkyymme, joka toimitettiin Askosta viikon "myöhässä". Siis viikon luvattua toimitusaikaa myöhemmin. Sänky on nyt kuitenkin saapunut ja se on... aivan mahtava! Olen nukkunut älyvaahtopedillä nyt kolme yötä ja voi veljet, että on makoisat oltavat. En ole sänkyvaihdoksen jälkeen herännyt yöllä kertaakaan kesken unien. Mikä on siis poikkeuksellista. Yleensä herään vähintään kerran, useimmiten kaksi kertaa. En ole aivan varma mikä heräilyyni on ollut syynä. Selkä on kuitenkin ollut usein kipeä aamulla, joten epäilen huonoa patjaa. Super hienoa jos selkä- ja heräilyongelmat tosiaan ratkesivat pysyvästi tällä uudella sängyllä. Voisinkin palata tähän asiaan myöhemmin, pidemmän kokeilujakson jälkeen.Aloitin viikonloppuna virkkaamaan jämälangoista kuvassakin esiintyviä pieniä kukkasia, ruusuja. Monen värisiä. Ajattelin käyttää niitä koristeina ovikranssissa. Jos ruusukranssi näyttää hyvältä, teen niitä useampia. Ehkä joululahjoiksi kavereille tai perheelle. En tiedä vielä. 

Olisi kiva tehdä joululahjoja enemmän itse, vaikka siinä onkin melkoinen haaste. Oletko sinä pohtinut jo joululahjoja? Minä ostin ensimmäisen joulahjan pari viikkoa sitten. Mikä se on, en kerro, en halua pilata yllätystä vanhemmiltani.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti