12.9.2016

Virkkausta ilman rajoja


Kuvan etualalla on vielä keskeneräinen uniriepuprojektini, jonka mallin ja ohjeet löysin Ravelrystä. Norsuhahmolta puuttuu vielä kädet ja sitten se on valmis. Muutin rievun värejä hieman alkuperäisestä ohjeesta, myös korvat on toteutettu vähän eritavalla. Rievun reunaan taas lisäsin ominpäin yksinkertaisen vaaleanpunaisen aaltopitsin. Jotain samaa norsurievussa vielä on mitä alkuperäisessä ohjeessa, on on. ;)

Kuvan taka-alalla näkyy pehmopöllöt, jotka koukuttelin parisen viikkoa sitten. Kuvatkin postasin tänne blogiin. Pieni räväkän sininen pöllö on uusi, sen pyöräyttelin jokunen päivä sitten.


Nyt on päässyt käymään niin, että minulla on keskeneräisenä useampi virkkaustyö. Miten tyypillistä. Keskeneräisyyksiin on kuitenkin ihan hyvä syy, odottelen nimittäin tilaamiani osia postista. Ostin nipsuja ja napsuja virkkaustöihin kiinnitettäväksi. Virkkaamattakaan en näköjään osaa nyt olla. Kässäbuumini jatkuu, ihan käsittämätöntä. :D

Yllä oleva kuva on keskeneräisestä kolmiohuivista (kyllä, teen jo toista huivia), jonka teen Novitan vaaleanpunaisesta Baby Woolista. Ihanan pehmeää villalankaa, siksi tämä lankavalinta. En pidä lainkaan villahuiveista jotka kutittavat kaulaa, niitä ei tule sitten pidettyä. Tämä lanka on hyvä, se sopii minulle ja muille beibeille. Vaaleanpunaista lankaa virkataan tietenkin pinkillä glitterikoukulla. Sehän on selvä.


Olen virkkaillut myös tällaisia pieniä pehmosydämiä. En ole vielä ihan varma mihin niitä käytän, mutta jonkinlaisia himmeli- ja mobileidiksiä olen mielessäni pyöritellyt. Ehkä virkkaan ison rinkulan ja laitan ne siihen roikkumaan. Ehkä keksin vielä jotain muuta. Katsotaan.

Mitäs seuraavaksi virkataan?

-Sanna-

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei taida olla vielä ihan ajankohtaista meidän perheessä, mutta varmaan jokin päivä niitäkin ;)

      Poista