7.10.2016

Virkattu simpukkahuivi

Pitkästä aikaa blogin parissa. Aika viuhahtelee niin nopeasti nykyisin. On pitänyt kiirettä. 

Tänään kirjoittelen virkkaamastani simpukkahuivista joka valmistui juuri. Malli on netistä, Googleen kuvahaku "virkattu simpukkahuivi" ja ohje on siinä. Tosi mukava tehdä, helpohko malli jonka oppii nopeasti ulkoa, ei tarvitse ohjetta tuijottaa koko ajan. Sellaiset mallit toimivat minulle.


Tein huivin paksusta baby merinovillasta, haalean vaalean harmaansävyisestä langasta. Tosi pehmeää lankaa jota on helppo ja nopea virkata isolla kutosen koukulla. Langan ostin tietenkin Lankamaailmasta, mistäs muualta. Oma lempparikauppani nykyisin. Huiviin upposi jopa seitsemän 50g lankakerää eli aika paljon. Huiville tuli näin hintaa, mutta se on joka euron arvoinen. Olen käyttänyt huivia nyt koko ajan sen jälkeen kun se valmistui.


Olen alkanut virkkaamaan jo toista huivia tällä samalla mallilla. Tällä kertaa väri on musta, lanka on ohutta puuvillaa ja koukun koko on kaksi. Samasta mallista tulee tosi  erilaisen oloinen huivi  kun vaihtaa materiaalia.

-Raasu-

1 kommentti:

  1. Tosi kaunis huivi! Malli tulee hienosti esiin, kun kaverina on yksiväristä ja muutenkin "rauhallista" väriä. Tekee ihan mieli tällainen virkata, vaikken mikään huivi-ihminen olekaan ...vielä :)

    VastaaPoista