9.7.2016

Kumpulan Luomuksessa

Toinen kertani Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa ja aina yhtä kaunista katseltavaa. Lähdimme puutarhavierailulle vanhempieni kanssa alkuviikosta.


Kasvitieteellisen normaalisti niin kaunis lampi oli harmiksemme tyhjennetty huoltotoimenpiteiden vuoksi, mutta muuten puutarha oli oikein hyvässä kunnossa. Aivan joka kolkkaa emme tällä kertaa ehtineet koluta, sen verran suuri paikka on kyseessä. Ompahan jälleen syytä palata puutarhaan uudelleen.


Me hyödynsimme tällä kertaa puutarhan kauniita maisemia pienten potrettikuvien ottamiseen. Tässä muuten hyvä vinkki kesällä juhliville. Kumpulan kasvitieteellisestä puutarhasta saa kauniin taustan esimerkiksi kihlajais- tai hääkuviin. Puutarhan halki kulkevan puron varrella on kolme erilaista siltaa, jotka on kuin tehty valokuvaamiseen. Myös erilaisten puiden muodostamat kujat ovat kauniita valokuvauspaikkoja.


Kasvitieteellinen on pullollaan tuttuja ja vähän eksoottisempia kukkasia ja kasveja, joita ottaisin mieluusti kasvamaan myös omaan pihaan. Yllä olevassa kuvassa esiintyvä punainen kukka oli valtavan kaunis. Katsoin kukan nimen sen vieressä olevasta plakaatista, mutta enpäs muista sitä enää, valitettavasti.



Reilun viikon päästä alkava kesäloma mielessäni olen tutkaillut netissä erilaisia puutarhavierailukohteita. Saa nähdä mihin kesäloma meidät kuljettaa. Voi olla, että kipaisemme pariinkin näyttävään puutarhaan ulkomaille. Eihän sitä koskaan tiedä.

 -Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti