16.8.2014

Ei leipälaatikko, vaan puurolaatikko!

Kävin tällä viikolla kauppakeskus Sellossa, samalla reissulla kun vierailimme appivanhempien luona. Sellon Punaisesta Rusetista löytyi kivan näköinen ja sopivan pieni leipälaatikko meidän keittiöön.


En ole varsinaisesti etsinyt juuri leipälaatikkoa, sillä me säilytämme leipiä normaalisti jääkaapissa. Hakusessa oli katseenkestävä purkki tai laatikko josta olisi kätevä napata puurohiutaleet aamuisin. Laatikon vaatimukset olivat; valkoinen, kiiltävä pinta ja käyttöä kestävä.

Ajattelin ensin, että valkoinen keraaminen purkki olisi täydellinen. Sellainen sopisi hyvin meidän keittiöön, sillä tiskialtaamme on keraaminen. Hoksasin kuitenkin pian, että purkki olisi päivittäin käytettynä melkoisella rasituksella ja vaarassa särkyä. Tämä peltinen ratkaisu on paljon parempi. Enemmän käyttistä.


Punaisen Rusetin myyjätär oli kanssani samaa mieltä siitä, että saranallinen kansi tekee laatikosta tosi näppärän. Puuropussukoita voi napsia laatikosta vaikka yhdellä kädellä. :)

Samasta liikkeestä lähti mukaan vielä tälläinen keraaminen pieni naulakko. Laitan sen  keittiön seinälle, kannattelemaan astiapyyhkeitä. 

Valkoinen kiiltävällä pinnalla on tammipuun lisäksi meidän keittiön juttu. -Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti