25.8.2014

Lovi-kuusi jouluksi?

Ostin kesällä Jyväskylän Alvar Aalto museon designmyymälästä kaksi tällaista Anne Pason suunnittelemaa Lovi-lintua. Minusta näiden idea on tosi hauska. Loven (Lovin?) verkkokaupassa on lintujen lisäksi myynnissä monenlaisia kivoja vanerijuttuja tällä samalla lovi-idealla.


Ehdottoman käyttökelpoinen keksintö on myös tämä Loven vanerinen joulukuusi, jota saa näköjään monen korkuisena ja värisenä. Siis jopa melkein kahden metrin korkuisena! Tekokuusi saa näin aivan uuden merkityksen. Vai mitä mieltä olet, ottaisitko olohuoneeseesi mieluummin perinteisen muovisen tekokuusen vai tälläisen puisen designkuusen?


Kuva: lovi.fi

120 cm korkuinen (koko L) koottava kuusi näyttäisi maksavan verkkokaupassa 450 euroa. 60 cm korkuinen (koko M) 170 euroa ja 30 cm korkuinen (koko S) 70 euroa. 180 senttiselle en äkkiseltään hintaa löytänyt, mutta liikutaan varmasti siellä tonnin kieppeillä. Hinnoista kauhistuva voi lohduttautua ajatuksella, että osa hinnasta menee luonnonsuojelutyöhön. Jokaista ostettua puuta kohden istutetaan ihan oikeita kasvavia puita ongelma-alueille.

Pohdiskelin tässä, että josko me vaihtaisimme perinteisen joulukuusen Loven vanerikuuseen. Jouluhan on ihan hetken päästä taas tuloillaan ja näin herkästi joulusta innostuvana ihmisenä elokuussa ei ole lainkaan liian aikaista pohtia joulujärjestelyjä. :)

En kuitenkaan edes haaveile tuon XL-kokoisen kuusen hankkimisesta, mutta ehkä M tai S koko voisi koristaa olohuonettamme joulunaikaan. Eikä vain yhtenä jouluna vaan monena jouluna tästä eteenpäin. Jospa saisin mieheni innostumaan asiasta maalailemalla kultareunaisia kuvia neulasvapaasta joulusta. Tämä kuusi ei myöskään tarvitsisi vettä, joka saattaa pahimmillaan pilata parketin!!! Kyllä minä syitä keksin. :)

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti