10.1.2015

Palkintoviini

Meillä on töissä kerran kuukaudessa viiniarvonta. Olen osallistunut siihen aina silloin tällöin, mutta en ole koskaan voittanut. Nyt sitten! Voitto osui eilen kohdalleni. 

Palkintoviini oli edellisen voittajan valitsema pikkuinen kuoharipullo. Sikäli poikkeuksellinen, että arvonnan palkinnot ovat yleensä puna- tai valkoviinejä. Niitä normaalikokoisia pulloja.


Itse en oikein viineistä piittaa, joten minipullo osui sikäli ihan oikeaan osoitteeseen. Osallistun arvontaan lähinnä työpaikan yhteishengen takia, en palkinnon vuoksi. Viiniarvonta on mukava ei-töihin-liittyvä asia josta voidaan rupatella ja hassutella yhdessä perjantai-iltapäivisin. 

Olemme viime kuukausina vitsailleet porukalla usein olematonta arpaonneani. Vaikka olen osallistunut arvontoihin n. kolmen vuoden ajan, en ole koskaan aikaisemmin voittanut. Siitäkin huolimatta, että voiton todennäköisyys on melko suuri. Arvontaan osallistuu yleensä vain viidestä kahteenkymmeneen henkilöä. Tiimistäni löytyy eräs Hannu-Hanhi, hänen nimensä nousee arvontamaljasta melkein joka toinen kuukausi. En voi ymmärtää! :)

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti