1.1.2015

Uudenvuoden tunnelmaa

Meillä juhlittiin eilen vuoden vaihtumista Aliasta ja korttia pelaten, skumppaa maistellen ja nakkeja popsien. Puolenyön aikaan tehtiin pieni kävelylenkki pihalla ja ammuttiin parit omat raketit. 


Raketteja poksui koko illan tasaiseen tahtiin. Kahdentoista aikaan räjähtely oli ihan mahdottoman kova. Niinhän se menee. Mielestäni täällä meidän kotikulmilla raketteja ammuttiin tänä vuonna enemmän kuin aikaisemmin. Pihalla leijaili savupilviä ja ilma tuoksui vahvasti ilotulitteille. 

Kävelyreissulla pääsimme näkemään myös sellaisten rakettipatterien ilottelua kuin "Karjala takaisin" ja "Lotta laatikko". Melkein kaljakorin kokoisia rakettipaketteja, joista sujahtaa rakettia toisen perään. Hienon näköisiä ja kovaäänisiä. Valitettavasti pääsimme myös näkemään pari rakettia jotka jostain syystä poksahtivat maassa, vaikka niiden olisi normaalisti pitänyt singahtaa ensin taivaalle. Onneksi niistä ei koitunut kenellekään mitään harmia.


Viime vuosi oli meidän perheelle tosi vaiherikas. Kun nyt katselee taaksepäin niin voi todeta, että kaikenlaista on tosiaan ehtinyt tapahtumaan. Hyviä ja vähemmän hyviä asioita niinkuin elämässä on tapana. Moni elämänprojekti on edennyt ja tuottanut jo hedelmää, moni on yhä kesken, mutta siksi näitä vuosia onkin useampia peräjälkeen. Vielä ehtii.

Ensi vuodelle en aseta mitään muita lupauksia kuin, että lupaan olla lupaamatta mitään mitä en voi pitää. Asetan vuodelle 2015 mieluummin muutaman toiveen; toivon kaikille terveyttä, voimaa jaksaa stressaavien ja epäselvien tilanteiden kestämisessä, positiivisia käänteitä, iloisia yhteisiä hetkiä ja puhdasta onnea.

Hyvää uuttavuotta 2015 ihan jokaiselle!

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti