9.3.2015

Meille tulee va...



Vaatekaappi!

Tarkalleen ottaen meille tulee makuuhuoneeseen jyrkän kattokaadon alle pitkä rivi liukuovia. Näin meille syntyy valtavankokoinen vaatekaappisysteemi. Ovet sulkevat sisäänsä aika ison alueen, joten hyvällä tahdolla voidaan puhua jopa walk-in closetista. Kaiken kaikkiaan kaapista tulee 4,6 metriä leveä ja n. 110 senttiä syvä. Sinne kuvittelisi mahtuvan kahden ihmisen vaatteet sekä kodin muut varastoitavat tekstiilit.



Liukuovet on jo tilattu ja asentaja saapuu askaroimaan niitä paikoilleen parin viikon päästä. Sitä ennen meidän on tarkoitus ehostaa tulevan kaapin seinäpintoja kitin ja valkoisen maalin avulla. Ehdimme jopa aloittaa pintarempan ennen kuin flunssa tuli ja vei voimat. Nyt viikonloppuna homma sai viimein jatkoa.


Heiluttelin hiekkapaperia ja maalirissaa tällä kertaa soolona, mieheni köllötellessä sohvalla kuumeen kourissa. Itsekseen puuhailu oli kuitenkin hyvin terapeuttista ja sain kaappitilan eilen jopa melkein valmiiksi. Tänään aion sutia tilan vielä lopulliseen maalipintaansa, sitten se on valmis liukuovia varten. Jos jaksan, niin naputtelen paikalleen vielä lattialistoja, mutta oikeasti niillä ei olisi vielä kiire. Listat pystyy asentamaan lopullisille paikoilleen vasta ovien asennuksen jälkeen.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti