7.3.2015

Kultaista tingeli-tangelia ja uudet kynttilät

 Lauantai valkenee sumuisena ja vähän apeana, mutta ei se mitään. Yritän kiskoa tästä vapaapäivästä hupia ja hyötyä säästä, oman nuhani rippeistä ja mieheni kuumeilusta huolimatta. Etiäppäin!


Keräsin yhteen tämän viikon sisustushankintojani. Uskokaa tai älkää, mutta on täysin sattumaa, että ostokseni sopivat näin hyvin samaan kuvaan ja asetelmaan. Tarkoitukseni ei ollut hankkia meille lisää kultaa, mutta niin siinä sittenkin kävi.


Löysin Askon alesta isoja kultaisen värisiä timanttihäkkyröitä, jotka näyttävät itseasiassa vähän himmeleiltä. Saattaa olla, että nämä tingeli-tangelit ovat jatkossa esillä enemmän joulunaikaan. Joka tapauksessa ne sopivat hyvin yhteen messinkisten Nappuloiden kanssa.


Toinen tämän viikon ale-ostos on H&M:stä tilatut tuoksukynttilät, joista niistäkin toisesta löytyy vähän kultaisia sävyjä. Nenä on vielä sen verran tukkoinen, että tuoksujen tyyppaus jää myöhemmälle.

Sain myös tällä viikolla aikaiseksi napsutella irti marmorilevyn muoviset tassut, joista höpöttelin aikaisemmin postauksessani Kirppismarmorit olohuoneessa. Marmorilevy näyttää paremmalta kun se istuu suoraan pyödän pintaa vasten. Tassut lähti helposti irti jykevän taltan avulla.


Rauhallista lauantaita kaikille!

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti