14.3.2015

Uudet tuolit keittiöön

Keittiöön on jo pitkän aikaa kaivattu uusia tuoleja. Nykyiset tuolit ovat palvelleet jo vuosia, muutosta todella kaivattiin. Olen tiiraillut erilaisia tuolivaihtoehtoja netissä, mitään säväyttävää ei kuitenkaan ole tullut  vastaan. En myöskään innostunut tästä Kodin1:sen Perniö-tuolista, mutta kun näin siitä eilen liikkeessä uuden käsinojallisen version rakastuin siihen välittömästi. Rakkautta ensisilmäyksellä. Tähän tunteeseen kokemuksen syvällä rintaäänellä luottaen tein samantien tilauksen neljästä valkoisesta tuolista.
Käsinojallinen Perniö-tuoli on sen verran uusi, että sitä ei löydy vielä Kodin1:sen verkkokaupasta. Näin kertoili myyjä, kun asiaa ääneen ihmettelin. Siksi minulla ei ole näyttää teille kuvaa kyseisestä mallista. Käsinojallinen versio on mielestäni mielenkiintoisempi kuin tämä klassisempi käsinojaton pinna. Selkänoja on matalampi ja pinnat ovat osaksi vähän vinottain sivujen kohdalta. Epäselkoa kuvausta jatkamatta esittelen tuolit teille kuvien kera sitten kun ne saapuvat kotiin n. viikon päästä. Jänskää!

Asiasta toiseen. Katsokaapa mikä keli on ulkona! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja ensimmäiset krookukset kukkivat täyttää häkää. Tänään on hieno päivä ja hyvin aikaa pistää kesäkukkasiemeniä kylvömultaan. 

Aurinkoista lauantaipäivää!

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti