20.9.2015

Habitaressa

Vihdoinkin sain varattua hetken omaa aikaa bloggailulle. Milloin tämä kiire hellittää, en enää välttämättä jaksaisi juosta asiasta toiseen tauotta ja lepäämättä. Onneksi, superkiireiset työpäivät loppuvat vielä joskus ja jäljelle jää vain... kiireisiä työpäiviä. Summa summarum, on kuitenkin parempi olla kiireinen kuin täysin kiireetön.
Kiireestä huolimatta, kävimme viime viikon perjantaina Habitaremessuilla katsastelemassa uusimpia sisustustuulahduksia. Johtuikohan perjantaiväsymyksestä vai mikä oli syynä, mutta messuilta ei tällä kertaa lähtenyt kotiin mitään sisustustavaraa. Ideoita sen sijaan lähti ja niitä tässä olenkin jonkin verran ehtinyt pohdiskella. 

Ehdoton suosikkini messuilla oli Hakolan messuosasto. Sieltä löytyi parikin kivaa juttua; Lempi -hylly ja palloamppeli.Mitäs muuta messuilta löytyi. Noh, paljon kauniita mallisisustuksia, hienoja tammisia huonekaluja, hurja määrä erilaisia keittiövälineitä, kodinkoneita, valaisimia, äänentoistolaitteita ja notkuvia kirpputoripöytiä. Kaikkea kivaa ja kaunista kotiin.Messuilla pääsin ensi kertaa näkemään livenä miltä Merow Wimgsin puukuosiset tyynyjakkarat näyttävät. Näistä istuimista oli kiinnostunut moni muukin messuvierailija, sen verran tiivis tunnelma heidän osastollaan oli. Pehmoiset puujakkarat ja tyynyt taitavatkin olla "se" tämän hetken sisustusjuttu. Jakkaroita on myydään Bestoressa.


Yksi lemppariasioista messuilla oli myös Woodekin tammisten huonekalujen sarja. Tammi on minun puuni ja Woodekin Inkeri tai Hugo voisivat olla minun sohvapöytäni... hmm...-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti