2.9.2015

Väsynyt mutta kiireinen

Huh. Blogi on ollut pitkään hiljaa, vaan minä en. Töissä on kiire ja se heijastuu tännekin. Rekrytointihaastattelujen täyttämien työpäivien jälkeen ei ole jaksanut kotona tehdä juuri mitään tuottavaa. Netflix auki ja iltapalaa suuhun. Siinä se viikko on vierähtänyt, Peaky Blindersia katsellessa. Melkoisen koukuttava sarja, vaikka en olisi ennalta sitä uskonutkaan.


Kiireestä huolimatta olen kerennyt silti vähän sisustaakin. Löysin kaupoilta kauniin sulka-aiheisen kynttilän sekä tarjoussyklaameja, kaksi yhden hinnalla. Syklaami on muuten yksi niistä ruukkukukkasista joita en ole koskaan saanut menestymään. Kasteluintoni taitaa olla lajikkeelle liikaa. Tai ehkä annostelen syklaameilleni liian paljon suoraa auringonvaloa ja lämpöä. Nooh, kyllä minä nämäkin kukkaset aina viikon tai kaksi saan pysymään hengissä ja sehän riittää.


Tänään aion mennä aikaisin nukkumaan. Se on miltei välttämätöntä. Heräsin nimittäin viimeyönä kolmen aikaan hyvin epämiellyttävästi. Tiedättehän, kun palovaroittimen patteri on loppumassa, silloin herää. Säikähdin meteliä paljon ja heräsin oikein kunnolla. Sen jälkeen en ole nukkunut. Nyt väsytää huolella ja nälättää myös. En ole ehtinyt syömään tänään kunnolla. Siispä jääkaapin kautta tutimaan.-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti