12.9.2015

Ruusuja ja kynsilakkaa

Hyvää jo alkanutta viikonloppua kaikille. Olenko ainoa josta tuntuu siltä, että työviikko oli vähintään päivän liian pitkä? Itse olen vieläkin ihan nuutunut, vaikka takana on hyvät (ei tosin kovin pitkät) yöunet. 

Tämän aamun ja päivän aion ottaa rauhallisesti, sillä illalla olen taas menossa. Kokoonnumme nimittäin pienellä porukalla veljeni luokse viettämään illanistujaisia. Illan asu on mietitty ja valittu jo eilen saunanlauteilla "rentoutuessa", joten siitä ei tarvitse kantaa enää huolta. Kiva päästä tapaamaan ihmisiä pitkästä aikaa.

 Työpäivän ja saunaillan lisäksi vierailin eilen Messukeskuksessa Habitare-messuilla. Ohjelmaa ei siis ole viimepäiviltä puuttunut ja huomaan, että osaan järjestää sitä itselleni aika taitavasti. Habitare-messuista kertoilen lisää myöhemmässä postauksessa.


Viikonloppukukat, viikonloppukynnet, ruusuja ja kynsilakkaa. Laajensin toissapäivänä Essie-kynsilakkojen sarjaani uudella sävyllä nimeltä Eternal Optimist. Tästä sävystä on tarkoitus tulla arjen piristys. Neutraali ja hillitty sävy sopii mielestäni hyvin arkisempiin kynsiin, sillä arkenakin on kiva olla huoliteltu kynsiä myöten.


En ollut lakannut kynsiäni pitkään aikaan, mutta jokin aika sitten ihastuin kaupassa Essie-lakkojen standiin, joka esitteli valtavan määrän erilaisia sävyjä laidasta laitaan. Essiellä on siis hurjan suuri valikoima, katsokaapa vaikka heidän sivuiltaan

Käytössä huomasin ilokseni, että Essie-lakat ovat hyvin kestäviä. Kynnet pysyvät kauniina useita päiviä ilman, että väri alkaa samantien lohkeilla kynsien kärjistä. En ole onnistunut koskaan aikaisemmin löytämään kynsilakkaa jonka voi levitellä kynsille huoletta vaikka pari päivää ennen juhlia.Sävyt vasemmalta oikealle: a cut above, cute as a button, fiji, eternal optimist


Hauskaa lauantaita!

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti