20.6.2016

Myrskyn merkit ja uudet lenkkikuteet

Viikonloppu kului myrskytuulia ja sadetta ihmetellessä. Tuulenmyräkkä rikkoi jopa meiltä yhden terassilyhdyn. Siellä minä sitten myrskynsilmässä siivosin lasinsiruja jotka olivat lennelleet ympäri-ämpäri terassia. Puutarhan pioni ja palava rakkaus eivät myöskään tykänneet tuulesta. Onneksi pitkiksi kasvaneet varret eivät kuitenkaan katkenneet. Kukat ovat hengissä.

Sunnuntaina sateen jälkeen lähdimme ostoksille Luhta Outletiin. Hankimme molemmille uudet lenkkarit ja minulle ulkoilutakin. Tästä se alkaa, armoton lenkkeily! Kävimme testaamassa uudet varusteet eilen KAHTEEN kertaan. Siis kaksi pitkää lenkkiä. Olipas kiva kävellä kun kengänpohjat olivat mukavan pehmeitä. Pohkeet muistuttivat ylämäissä, etten ole aikoihin kävellyt tarpeeksi. Pahuksen istumatyö. 


Tarkoitukseni ei ollut ostaa näin värikkäitä kenkiä tai takkia, mutta hyvinhän ne sopivat toisiinsa sekä lenkkipolulle. Ainakin olen helposti huomattava autoilijoille ja muille kiitureille. Alan kohta jopa ihan pitää räikeästä pinkin sävystä!

Yritän tänään päästä taas lenkille. Nimenomaan yritän. Jalat ovat hieman toista mieltä. Ei kuitenkaan auta luovuttaa. Sillä se lähtee millä on tullutkin.

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti