29.6.2016

Olohuoneen uusi pöytä

Tilasin jo jonkin aikaa sitten olohuoneeseemme uuden pöydän. Sehän se on, sisustusblogeissakin paljon esiintyvä Hayn Tray. Puolustuksekseni täytyy sanoa, että näin kovasti vaivaa etsiessäni sopivaa pöytäkandidaattia netistä. Hay Trayn hinnalle, laadulle ja lookille on kuitenkin vaikea pistää kampoihin. 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Tray antaa ystävällisesti huomion sen päälle asetetuille esineille. Täsmällisen neliönmuotoiselle pöydälle on tosi helppo tehdä kauniita asetelmia, sekin on varmasti yksi syy miksi se on niin kovin suosittu.


Pöydän päällä oleva nuden värinen pieni tarjotin on hankinta Kodin1:stä. Kuusikulmainen sinertävänharmaa metallitarjotin taas on Hayn Kaleido. Tuoksukynttilä on H&M:stä. Tuhkansininen pieni lasipullo on Plantagenista. Kullattu tuikkuastia on vanhaa Arabiaa kirpputorilta ja yksi ihan lemppari sisustusesineistäni.


Hempeitä pastellinsävyjä ilmestyy kotiimme ihan vaivihkaa. Taitaa olla sisustajalla kesää rinnassa.


Aurinkoista pikkulauantaita kaikille. Meillä elellään kotona rauhallisesti vielä tämä päivä ja parannellaan vatsatautia. Olo on kuitenkin sen verran hyvä jo, että huomenna on paluu töihin ja normaaliin päiväjärjestykseen. Elämä jatkuu!

-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti