19.11.2013

Laskosverho löytyi, mutta...

Pitkien etsintöjen jälkeen se vihdoin löytyi. Puuttuva tekijä eli yksi uupunut verho. Ihanin Wilma -laskosverho, leveydeltään 70cm.

Verho löytyi Prismasta. Mitenköhän kauan niitä siellä on ollut tarjolla... Olisi pitänyt tajuta katsoa Prismasta aikaisemmin, nyt osui silmiin ihan sattumalta. 


Verho on nyt asennettu ja leveys näyttää olevan ok.

Mutta!!!

Verhon kangas ei ole enää aivan samanlaista kuin aikaisemmin hankituissa Ihanin verhoissa. Kangas kuultaa paljon enemmän läpi ja näyttää sen takia jonkin verran erilaiselta. Ohuempi kangas näyttäisi myös rypistyvän helpommin. Paketista suoraan ikkunaan laitetun verhon reunat ovat aivan kurtussa.

Liekö vain huonoa tuuria, mutta uuden verhon "nostomekanismi" ei myöskään toimi kunnolla. Verhoa ei saa jäämään ylös muuten kuin sitomalla narun johonkin kiinni. Näin ei siis pitäisi olla. Huoh.

Jos ja kun verhon valmistaja on vaihtunut, kuten Anttilan myyjätär kertoi, mistään ei ole varmaan enää saatavissa alkuperäistä versiota. Harmi, mutta näillä mennään. Nyt meillä kuitenkin on sopivan kokoinen valkoinen verho olohuoneen pikkuikkunaan.

Mihin ovat kaikki Ihanin laskosverhot kadonneet?

*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti