25.11.2013

Kukkia vanhasta asunnosta

Näitä vanhoja kuvia kun katselee niin muistaa, että olihan se harmaakin ihan kaunis väri. Oon sopinut itseni kanssa, että tässä nykyisessä asunnossa yläkerrassa käytetään valko-harmaata -linjaa. Alakerrassa mennään valko-beige -linjalla. :) 

Tätä olohuoneen seinän harmaata väriä miettiin ja metsästettiin kissojen ja koirien kanssa, silloin kuutisen vuotta sitten. Rohjettiin maalata yksi vuokra-asunnon seinä, vaikka säännöt sen periaatteessa kielsikin. Takuuvuokraa ei menetetty, vaikka vuokranantajalta palautetta saatiinkin. Asunnon seuraava asukas piti väristä, joten maalaushommiinkaan ei tarvinnut ryhtyä. Loppu hyvin kaikki hyvin.


Ylempi kuva on otettu edellisen asunnon olohuoneesta. Kuvan ruusu-maljakko on löytö kirpputorilta. Taulu on oma tuunaukseni. Alunperin kehys oli musta ja kuvat kiinteitä Ikea-maisemia. Sittemmin kuvien tilalle pääsi harmaita servettejä!

Alemmassa kuvassa ollaan keittiössä. Tämänkin kuvan maljakko on kirpparilöytö. Valkoiset tulppaanit on meikäläisen lemppareita. Noh, muitakin kukkalemppareita on, mutta tulppaanit ovat listan kärjessä. Maljakon alla on äidiltä saatu hieno pyöreä pellavaliina. 

Ikkunassa on itse kyhätty jouluvalokranssi. Kieputtelin jouluvalonauhaa lampunvarjostimesta ylijääneen renkaan ympärille. Hyvin toimi, tähän asti. Nyt oli ledit poksuneet osittain rikki, kun kokeilin pari päivää sitten. Rengas pitää ottaa talteen, sitä pystyy hyödyntämään vielä jossain muussa. Kauan palvellut valonauha menee roskiin.


*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti