8.12.2015

Joulukortti-gate

Joulun valmistelu on sitten hassua toimintaa. Puhutaan kiireestä ja joulustressistä. Siitä, ettei sitä saisi olla, mutta sitten kuitenkin pitää tavallaan olla. Koska laatikoton, kuuseton ja lahjaton joulu on  ihan out of the question. Älä siis stressaa, vaan valmistaudu ja ennakoi! Viimeistä piirtoa myöden. 


Tässä joku aamu Ylen aamuTV:ssä puhuttiin jouluvalmisteluista ja vieraana oli nuorehko rouvashenkilö Martta-liitosta. Aiheena oli nimenomaan stressivapaa joulu. Katselen aamuTV:tä yleensä valmistautuessani töihin lähtöön. Tällä kertaa pysähdyin ihan kuuntelemaan juttua, koska olenhan umpihörhö jouluihminen. Martta kertoili mitä jouluvalmisteluja pitäisi olla tehtynä mihinkin viikkoon mennessä ennen joulua, jotta joulusta tulisi stressitön. Mietin, olenkohan ainoa joka huomaa tässä asiassa pientä ristiriitaisuutta... 

Noh anyway. Meinasin huitaista ripsarit otsaan kun aamuvirkku Martta alkoi puhua joulukorteista. Nimittäin, en ole lainkaan tajunnut, että joulukortteihin voisi olla kiva kirjoittaa jonkinlaisia extraterveisiä perinteisten joulun ja uudenvuoden toivotusten lisäksi. Siis kertoa jotain kivoja kuulumisiani, jotta kortista välittyisi paremmin sen henkilökohtaisuus ja aito välittäminen. 
...

[pitkä, väsynyt ja tyhjä katse]

...

Kautta ihan liian nopeasti käyttökelvottomaksi kuivuvan liimapuikon ja hopeisen glitteritöhnän tahraaman olohuoneen pöydän; johonkin se raja on vedettävä! 
Myös meidän, jotka pyrkivät täydellisyyteen kaikessa johon ryhtyvät.

Tästä järkytyksestä toivuttuani on hyvä hetki suunnitella millainen pintakuvio tehdään itsetehdyn porkkanalaatikon pinnalle. Aaltoja vai sittenkin raitoja. Siis porkkanalaatikon, jonka  valmistan kohta porkkanoiden kuorimisesta lähtien ja jonka sitten näppärästi pakastan valmiiksi aattoa odottamaan.

No stress! ;)

-Raasu-

1 kommentti:

  1. No pyhä jyssäys, onneks muistutit tosta porkkanalaatikon pintakuviosta :D :D :D

    VastaaPoista