30.3.2016

Remppaa - sisällä ja ulkona

Onpa ollut mukava huomata, että blogini on saanut enemmän lukijoita viime aikoina. Tervetuloa vaan kaikille, täällä sitä sisustellaan edelleen. 

Remonttiaiheiset juttuni ovat olleet vuodesta toiseen kaikista luetuimpia, se on kiva, sillä tykkään kovasti kirjoitella niitä. Remontoidessa oppii kovasti kaikkea uutta käytännön asiaa ja näin ollen siitä syntyy myös paljon asiaa ja kirjoitettavaa. Remppa se on taas aiheena. Tässä on kuvia vielä kovin keskeneräisestä yläkerran makuuhuoneesta, joka on tällä hetkellä huomiomme kohde. 


Kävimme pääsiäisvapailla järjestelemässä remonttitarvikkeita. Tilasimme katon uudet panelit, ostimme laminaatit sekä haalimme kasaan kaikenlaisia maalaus- ja kittaustarvikkeita. Nyt meillä pitäis olla kaikki mitä tarvitaan. On muuten todella hieno juttu, että kaupat ovat nykyisin auki myös pyhinä.

Käytin pääsiäisen vapaapäivät ehkä hieman yllättäin kaikenlaisiin pieniin pihatöihin. Päällystin tuija-aidan varjokankailla, siivosin verannan, kaivoin kukkaruukut esiin autotallista ja kävin ostamassa linnunpöntön. Pönttö ei vielä ole paikallaan puussa, mutta ehkä ensi viikonloppuna ehdin asennella sen. Täytyy vain ensin tutustua tarkemmin pöntön asennusohjeisiin. Muistelisin, että linnunpönttöä ei kannata tuikata umpimähkään mihin tahansa paikkaan. Se pitäisi laittaa mieluummin puun varjoisammalle puolelle, etteivät linnunpoikaset paahdu kesähelteellä ja korkeudellakin taisi olla vähän väliä.


Piha- ja remppatyöt saavat nyt odotella hetken, sillä olen sairastellut viime päivinä. Kunhan tästä tervehdyn niin hommat jatkuvat. Kaunis keväinen sää aiheuttaa helposti sen, että pihatyöt vievät voiton ja tulee puuhailtua pelkästään ulkona. Toisaalta, kyllä sitä remppaa ehtii sisätiloissa jatkaa sitten kun sää ei suosi. Saa nähdä millainen kevät ja kesä meille tulee säiden puolesta tänä vuonna. Lumet sulavat ainakin myöhemmin kuin kahtena edellisenä vuotena. Kertooko se kesästä jotain, en tiedä.

Ensi viikolla koittaa kevätmessujen aika. Olen aivan innoissani. Täytyy ottaa mukaan tarpeeksi suuri käsilaukku, jotta kaikki kukkalöydöt mahtuvat kyytiin. Aivan mahtavaa, nyt on kevät!

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti