13.11.2014

String -hylly muuttaa keittiöön

Valkoinen String Pocket -hylly ja valkoinen seinä näyttävät korkeintaan vaaleilta marraskuun pimeydessä. Sisään ei tule juuri lainkaan luonnonvaloa, vaikka eletään keskipäivää. Vain keittiön kattokruunu valaisee huonetta ja tekee seinille kummallisia kuvioita. 

Ei se mitään. Olen tyytyväinen, että sisustusvisioni on nyt kuitenkin totta. Maalasimme keittiön beiget seinät valkoisiksi ja muutimme vähän kiintokalusteiden paikkoja. Projektin sivutuotoksena syntyi tyhjä seinänpätkä, jolle pystyin asentamaan aiemmin työhuoneessa asustaneen hyllyn. Keittiössä sille on enemmän käyttöä.


Emme sentään ryhtyneet vaihtamaan kiintokalusteiden paikkoja pelkästään String -hyllyn takia, siihen oli muita käytännöllisiä ja sisustuksellisia syitä, joista kertoilen tarkemmin myöhemmin. Nyt keskityn fiilistelemään hyllyasetelmaani, joka syntyi sekunneissa. 


Ostin valkoisen poropatsaan muutama päivä sitten. Se on tyylikäs, eikä välttämättä pelkästään joulukoriste. Messinkiset Nappulat sain viime jouluna lahjaksi vanhemmiltani. Keskihyllyltä löytyy käytetyimmät sokeri- ja maitoastiani. Pieni radio on pakollinen lisävaruste jokaiseen keittiöön (tässä muuten hyvä joululahjavinkki kaikille). Valkoinen paperipussi odottaa vuoden ensimmäistä Amaryllistä, se saa toimia kukan suojaruukkuna. Alahyllyltä löytyy toinen pakollinen keittiötarvike, nimittäin vaniljainen huonetuoksu (hyvä joululahjavinkki sekin).

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti