5.11.2014

Talvivalot esiin

Jouluvalo-gate on jokavuotinen juttu. Mihin aikaan jouluvalot tai TALVIvalot voi laittaa esille? Siitä kovasti keskustellaan, vaikkei keskustelu johda mihinkään. Minua tuo asia lähinnä huvittaa. Minäpä laitan lisävaloja silloin kun minusta tuntuu, että on liian pimeää. Vaikka heinäkuussa jos niikseen. :)


Tänäkään vuonna talvivalot eivät tulleet esiin ihan heinäkuussa, mutta kuitenkin jo lokakuun lopussa. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän olen riippuvainen valosta. Valon määrä näkyy suoraan mielialassa ja energiassa. Jos asuisin aurinkoisemmassa maassa taitaisin olla koko ajan pää kolmantena jalkana. Ehkä toisaalta ihan hyvä hiljentää vauhtia aina välillä.

Talvivalot tai keinovalot ylipäätään eivät mielestäni tuo helpotusta valon puutteeseen, mutta ne tuovat apeuden tilalle mukavampaa tunnelmaa. Se kai niiden tarkoitus enemmän onkin.


Meidän talvivaloiksi on vakiutunut useammat valkoiset sähkökyntteliköt, joista yksi täytyy ehdottomasti olla keittiön ikkunalla. Se on joku perinnefiksaationi. Lisäksi meiltä löytyy kaksi valkoista ledi-kranssia. Lähempänä joulua taidan ripustaa verannan kattoon vielä yhden valonauhan, jos jaksan. :) Eihän näistä kannata stressata, mennään tunnelman ja fiiliksen mukaan.


-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti