7.12.2015

Joulupöydän liina



Olen harmitellut tässä jo kohta kuukauden päivät sitä, ettei työpäivän päättyessä jää lainkaan valoisaa aikaa valokuvaamiseen. Aurinko laskeutuu aikaisin iltapäivällä ja minä kun palailen töistä kotiin vasta kolmen neljän aikaan. Suomen talvi tuottaa haasteita sisustusbloggaamiselle siis. Viikonloppuisin annan kameran laulaa päiväsaikaan, mutta silloin on tapana keksiä myös paljon muuta kivaa tekemistä. Tämä on näitä hirmuisen suuria (not) ongelmia joita maailma on pullollaan. :)



 Jouduin tällä kertaa turvautumaan lisävaloon. Kuvissa on uusi pöytäliina, jonka ostin vähän aikaa sitten Ikeasta joulua varten. 15 euroa ei ole paha hinta liinasta, joka altistuu punaviinin vaaroille juhlapöydässä. Halusin harmaan liinan, joka ei olisi aivan yksivärinen. Jotain kuviota tai härpäkettä sai olla. Tässä liinassa on raitoja ja muita kuvioita harmaan eri sävyillä.


-Raasu-

1 kommentti:

  1. Joo, hankalaa on kuvaus nyt! Tuntuu että näin keskellä päivääkin on liian hämärää siihen hommaan. :( Mutta liina on kaunis! Sen avulla saa varmasti ihanan joulukattauksen.

    VastaaPoista