16.4.2016

Puutarhan Ferrari

Saanko esitellä, tässä on uusi puutarhavaununi eli vihreä puutarhaferrarini, jonka hankin Biltemasta itselleni kesän kukkatouhuilua varten. Kätevä peli kuulkaas. Tällä kun rällää pihaa ympäri koko puutarhatyökaluarsenaali kätevästi mukana kyydissä, ei tarvitse säntäillä edestakaisin jotain puuttuvaa välinettä hakemassa. 


Meidän piha elikkäs puutarha ei ole kovin suuri, mutta toisaalta ei ihan pikkiriikkinenkään. Arvioisin puutarhan pinta-alaksi noin 1000 neliötä. Tälläinen ihmisellä käyvä pieni vaunu tai kärry on juuri passeli apuväline. 

Kärryn pitäisi kestää painoa 200 kiloa. Veikkaan kuitenkin, että muovisen kaukalon reunat sanovat poks, jos siihen lastaa liian paljon painavaa tavaraa. Hiekkaa esimerkiksi. Meillä on kuitenkin olemassa myös metalliset kottikärryt kovempaa remppaa varten eli en lähde edes koettamaan mitä kaukalo kestää. 

Pyörät ovat hyvän kokoiset, meno ei tyssää pieniin esteisiin. Etupyörät ovat kääntyvät ja kaukalo on kippaava. Kärry kulkee noin 3 kilometriä tunnissa ja päästöt ovat hyvin inhimillisen pienet. Jos kuski taas väsähtää kesken puutarharundia, voi aviomies nostaa rouvan kärryn kyytiin ja kuskata esimerkiksi pihakeinuun paussille. Kaikki on ajateltu.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti