9.4.2014

Nuppia ja nappulaa

Koska talouteemme on vihdoin saatu kaappeja niin kaapinoviin tarvitaan nyt vetimet. Eli nupit, eli nappulat. En ostanut niitä Ikeasta, vaikka kaapit hankittiinkin sieltä. 

Jotain rosoa, jotain erilaista. Tämä oli nuppien valintastrategia.

Kaapinovia on kuusi. Neljä ovea uudessa takkahuoneessa ja ja kaksi eteisessä, johon myös asensimme ison täyskorkean kaapiston. Halusin nupeista vähän erilaiset eri huoneisiin. 


Eteiseen löytyi yksinkertaisen tyylikkäät, vähän sokeripaloja muistuttavat, kiviset nupit Cobellosta. Espoon uuteen Cobellon myymälään oli meiltä vähän liian pitkä matka, mutta tulipahan vierailtua sielläkin ensimmäistä kertaa.


Nuppien kivipinta kimaltelee hennosti valossa.

Takkahuoneen kaappeihin löytyi nupit vahingossa samalla kauppareissulla, kun piipahdimme KodinYkkösessä. En ole aivan varma ovatko nämä valkoiset ruusunupit lopullinen valinta, mutta jotain kivaa niissä on.


Ruusut ovat jonkinlaista keramiikkaa. 


Kyllä nyt kelpaa availla ovia ja täytellä uusia kaappeja. Pari päivää ehdittiinkin olla ilman kätevää mahdollisuutta avata kaappeja. On hyvin rasittavaa kumarrella avaamaan ovia lattianrajaan, kun liukaspintaisesta ovesta ei muuten saa otetta. Uskokaa pois. :)

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti