5.4.2014

Kaappiunelmasta seinän kautta todellisuuteen

Nyt se on toteutumassa. Pitkäaikainen haaveeni ihka oikeasta kaapista eli komerosta. Huikea fiilis, meille tulee kaappi! :)

Aina puhutaan siitä miten tärkeää on riittävä säilytystila asunnossa. Se todella on, minä jos joku tiedän sen. Taustatiedoksi sen verran, että meillä ei ole kolmeen vuoteen ollut kodissamme ainuttakaan isoa kaappia. Aidon vaatekaapin kokoista kaappia. Kunnon kiinteää komeroa. Pian on, sillä kaapin asennus on parhaillaan käynnissä! Napsasin muutaman kuvan kaappi-seinä-projektin eri vaiheista. 


Kohta meillä oma paikka imurille ja muille siivousvälineille. Ylimääräisille takeillekin löytyy ihan oikea paikka. Toki imurille ja siivousvälineille on tähänkin asti ollut paikka, mutta käytännössä tilaa ei vain ole ollut tarpeeksi kaikkien puhdistusainepurnukoiden, moppien ja suulakkeiden kätkemiseen. 

Kaapin saaminen ei olekaan sitten ollut ihan yksinkertainen projekti. Kaappiratkaisulle rakennettiin nimittäin ensin seinä jota vasten sitä nyt asennetaan. Kotimme olohuone koostui siis aikaisemmin kahdesta tilasta, takkahuoneesta ja varsinaisesta olohuoneesta. Tilojen välillä kulkee portaat. Nyt tilat on eritelty seinän avulla omiksi huoneikseen. Portaan jäivät luontevasti olohuoneen puolelle.


Rakensimme siis uuden seinän ja siinä samalla (samassa rytäkässä) päätimme uusia takkahuoneen lattian, joka ei autenttisuudellaan todellakaan miellyttänyt silmäämme. Linkkerilattia oli talon alkuperäinen ja todella huonossa kunnossa. Talvisaikaan myös hyvin kylmä paljaiden jalkojen alla.


Seinän rakentaminen edellytti muutamien lattialaattojen irrottamista, joten korjasimme jäljelle jääneet tasoerot kätevällä lattiatasoitteella (itsetasoittuva). Vanha linkkerilattia jäi muiltaosin uuden vaalean laminaattilattian alle.


Kuvia uudesta lattiasta, takkaHUONEESTA ja kaappikokonaisuudesta laittelen myöhemmin, sitten kun kaikki on valmista. :)

Lue: Eteisen kaappi - Suunnitelma

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti