30.4.2014

Vappu on työpäivä?

Vappuhan on työssäkäyvien juhla ja paras tapa juhlia työtä on tehdä sitä. Eikös niin? Huominen vappupäivä on yleisesti vapaapäivä, joten työtä on tehtävä kotona. Joo, kuulostaa kamalalta ajatukselta, mutta ei sen välttämättä tarvitse olla kamalaa... eihän...


Kävimme tänään kotimatkalla rautakaupassa hakemassa höylättyä puutavaraa, ruuveja ja puutappeja. Luvassa on portaikon tuunausta! Asennamme huulilistoja porrasaskelmien alle. Kyllä, luit aivan oikein, huulilistoja. En tiedä onko termini aivan oikea, mutta kuulin käytettävän sitä juuri tämän porraskappaleen yhteydessä.

Huulilistan tarkoitus on yksinkertaisesti pienentää askelmien väliin jäävää rakoa. Ja taas elämä on himpun verran turvallisempaa!

Porrasrempan tiimellyksessä on tarkoitus paistaa myös nakkeja ja haukkailla perunasalaattia. Eli perinteistä vappuohjelmaakin on luvassa. Ostin aikaisemmin viikolla jopa yhden rullallisen kultaista serpenttiiniä. Oletteko ennen nähneet kultaista? En minäkään. :)

Hauskaa ja työntäyteistä vappua kaikille! Pistäkää lämpimästi päälle jos menette ulos ja muistakaa ottaa juhlimaan lähtiessä mukaan myös "putoamista" estävä "huulilista" eli kohtuus.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti