19.8.2015

Stadler Form Lea - tuoksukone

Sain mieheltäni vuosipäivälahjaksi tuoksukoneen, jonka ostamista olen tuumaillut muutamat kerrat kaupassa sellaisen ohi kävellessäni. Nyt sen sain, jippii! Olen tuoksutellut rentouttavia tuoksuja nyt viikon verran ja jo vain tuoksuukin. Tuoksukone, aromikone tai diffuuseri, ihan miksi vain haluaa laitetta kutsua, on todella pienikokoinen ja mielestäni varsin onnistuneesti muotoiltu. 


Laitteen mukana tulee kolme akkupatteria sekä latauspiuha. Mikä tarkoittaa sitä, että kone on kiinni piuhassa vain latauksen ajan. Tämä on sisustajalle tärkeä seikka. Akkupatterit ovat ainakin nyt viikon käytön jälkeen edelleen hyvässä potkussa eli ihan koko ajan ei tarvitse olla lataamassa.

Tuoksuöljypullo laitetaan laitteen sisään ilman korkkia. Laite löyhyttelee tuoksua huoneilmaan kansikuvun päällä olevista raoista, sen mukaan mitä asetusta käyttää. Laitteen voi laittaa tuoksuttelemaan jatkuvasti tai 10 minuutin pätkissä aina 20 minuutin välein. Erityisen kiva asetus on päivänvalotila, jolloin tuoksutin menee päälle automaattisesti valoisaan aikaan, tuoksuttelee 20 minuutin välein ja sammuu kokonaan kun tulee pimeää. Erittäin hienosti ajateltu ominaisuus, pisteet suunnittelijoille siitä.


Laitteeseen voi laittaa muitakin tuoksuöljyjä kuin Stadler Formin omia, joita on kolme erilaista; Revive, Refresh ja Relax. Kaikki melko sitruksisia tai maanläheisiä tuoksuja. Täytyy kuitenkin varmistua ensin siitä, ettei oma tuoksuaine ole helposti syttyvää, sillä laite kuumentaa nestettä. Pakkauksen mukana tulee yksi tyhjä laitteeseen istuva tuoksupullo omaa tuoksuöljyä varten. Merkin omat tuoksut täytyy ostaa erikseen eli niitä ei tule laitteen mukana.

Itse ajattelin etsiskellä laitteeseen lempparituoksuani, joka on vanilja. Ihan joka kaupassa vaniljantuoksuista öljyä ei ole myytävänä, joten tiedossa on etsintöjä ja googlettelua.

-Raasu

1 kommentti:

  1. Ostin tuon edellämanitun laitteen, mutta minulla ei akut kestäneet edes kahta yötä.Oli käytössä vielä tuolla 10/20 min. toiminnolla. Akutkin kestivät latautua aika kauan. Muuten hyvä laite varmaan.

    VastaaPoista