18.8.2015

Syntymäpäivät Suomenlahdella

Viime viikonloppuna juhlittiin ystäväni 30-vuotispäiviä. Hän oli järjestänyt juhlat merelle. Juhlaseurueen käyttöön oli varattu 8 metrinen puuvene kapteeneineen päivineen. Iloinen juhlajengi astui päivällä paattiin kauppatorin kulmalta ja rantautui Krunikan rantaan n. kuusi tuntia myöhemmin kun ilta oli jo kauniisti hämärtynyt. Todella mahtava tapa juhlistaa syntymäpäiviä, päivästä tuli varmasti kaikille ikimuistoinen. 


Kiertelimme veneellä ristiin rastiin Suomenlahden rantoja. Käväisimme katsastamassa Kristallilahtea ja hienoja merenrantahuviloita. Pysähdyimme kertaalleen saareen pelaamaan mölkkyturnauksen. Voitto ei tullut kotiin, mutta ei se kyllä kaukanakaan ollut. :)


Laivalla tarjoiltiin kesäistä herkkuruokaa suoraan grillistä. Vartaita, salaattia, piirakkaa ja paljon muuta. Vieraita hemmoteltiin myös musiikilla ja juhlajuomalla.


Illan hämärtyessä veneilimme Flow-festareiden ohi ja napsimme porukalla kauniita auringonlaskukuvia. Veneeseen oli varattu paljon fleece-peittoja, joten kietouduimme niihin ilman viiletessä iltaa kohti. 

Juhlien tunnelmaa on vaikea kuvata sanoin. Meillä kaikilla oli todella hauskaa ja naurunräkätys kaikui varmasti rannoille asti. Toisinaan olimme kaikki kollektiivisesti laineiden ja maisemien aiheuttamassa hurmoksessa ja paatissa oli täysin hiljaista. Hieno kokemus ja hienot juhlat. Kiitos päivänsankarille ihanasta päivästä ja vielä kerran; ONNEKSI OLKOON!


-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti