17.8.2015

Tiilitalon slammaus kiinnostaa

Olen kirjoitellut blogiani nyt n. 2,5 vuotta. Luetuimpien postauksien kärjessä on kiikkunut jo hyvin pitkään juttu talomme slammauksesta, jonka julkaisin viime vuoden syyskuussa. Toinen hyvin luettu kirjoitukseni on postaussarja kylpyhuoneemme maalausehostuksesta. Näiden kärkipostausten lukukerrat ovat sen verran suuria, että se jopa hieman hämmästyttää kummastuttaa pientä bloggaajaa :) Hienoltahan se tuntuu, jos olen jutuillani onnistunut useampaakin ihmistä viihdyttämään. 


Ajattelin kirjoitella slammauspostaukselleni pienen tribuutin ja näyttää pari lähikuvaa kaksi vuotta sitten slammatusta seinästä.
Seinä on edelleen hyvässä kunnossa. Mistään kohtaa ei ole kalkkipinnoite rapissut irti tai halkeillut. Naapureiden keväiset kallioräjäytystyötkään eivät saaneet tuhoa aikaan. Olen edelleen tyytyväinen ratkaisuumme tehdä slammaus pensselein. Siten saimme pidettyä tiilikuvion esillä. Kun seinäpintaa katselee läheltä, siinä näkyy pensselin harjaksista jäänyt pystykuvio.Jos valkoiseksi slammatusta seinäpinnasta haluaa nostaa esiin jotain huonoa, se olkoon tämä; Valkoinen väri houkuttelee hyönteisiä. Mitään haittaa en ole ötököistä kokenut olevan, mutta eihän se ole varsinaisesti mikään kaunistus jos pitkäjalkaiset ja yökköset hengailevat talon seinustoilla. Tämä asia ei ole kuitenkaan pelkästään slammattujen talojen ongelma. Valkoinen talo on valkoinen talo. :)Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille. Toivottavasti viikkonne lähtee käyntiin mukavasti, eikä asiat ajaudu päin seiniä kuten tämä maanantainen postaukseni. ;)


-Raasu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti