25.2.2014

Täydellisiä synttärilahjoja juuri minulle

Minulla oli syntymäpäivä sunnuntaina. Lauantaina pidin juhlat ystäville ja sukulaisille. Alkuviikostakin jo juhlittiin pienemmällä porukalla perhepiirissä. 

Vaikka en ihan vielä täyttänytkään pyöreitä, niin juhlavieraat muistivat useilla kivoilla lahjoilla. Lauantain juhlakutsussa tosin kehotin väkeä antamaan lahjat mielummin itselleen. Eli, "älkää tuoko lahjoja", mutta toivat kuitenkin. Olen todella otettu, iloinen ja kiitollinen kaikesta kauniista mitä sain. 

Kuva: Kalevalakoru.fi - Kuutar

Kun sain lauantaiaamuna silmiä sen verran auki, että olin mukana tässä maailmassa, mieheni ojensi korurasian ja toivotteli hyvää syntymäpäivää. <3 Kalevalakorun laatikosta paljastui Kuutar. Mielettömän kaunis hopeinen pitkä kaulakoru. Juuri se mitä olen himoinnut arviolta n. kymmenisen vuotta. En ole koskaan raaskinut itse ostaa, mutta nyt sain sen. Laitoin korun kaulalle samantien ja siinä se on roikkunut lauantaista lähtien. :)

Kuva: Iittala.fi - Taika kaadin

Sain vanhemmiltani lahjaksi Taika kaatimen. Puuttunut palanen tämäkin. Tarpeellinen täydennys kahviastiastooni. Vaikka olen helposti kyllästyvää sorttia, musta valkoiseen Taika-astiastoon en ole vuosien varrella kyllästynyt lainkaan. Valitsin aikoinaan tarkkaan mitä astiastoa alan keräämään, jotta se kestää aikaa ja mieleni vaihtelut. Hyvin valitsin! Mustavalkoinen ei mene koskaan muodista ja luontoaiheet ovat aina ajankohtaisia. Taikojen muotokieli on hyvin moderni ja käytännöllinen. Taika kestää vielä pitkään!

Kuva: Iittala.fi - Mariskooli musta

Ystävättäreni antoi minulle lahjaksi mustan pienen Mariskoolin. "Pikkuveljeksi suurelle maljalle, joka sinulta löytyy jo". Näin hauskasti hän muotoili. :) Mustat Mariskoolit sopivat muuten  hyvin yhteen Taikan kanssa. Minulta löytyy siis palaset täydelliseen kattaukseen.

KIITOS ihanaiset lahjoista. Kyllä te minut hyvin tunnette!

-Raasu-

2 kommenttia:

  1. Minulla on myös mustavalkoista taikaa, se on kyllä niin kaunis ja ihana :)

    VastaaPoista
  2. Nämä kotimaiset klassikot kestävät aikaa ja mielenmuutoksiakin. Loistavia lahjaideoita siis.

    VastaaPoista