4.2.2014

Terveydellisiä haittoja ja TV-kritiikkiä

Huh mitä päiviä! 
Lauantai-ilta toi yllätyksenä ikävän kivuliaita terveydellisiä haittoja. Siitä asti on vierailtu pitkiä hetkiä lääkärissä ja maattu raatona sängyn pohjalla. Tänään vasta pääsin kunnolla tolpille ja koneen ääreen. Vielä kipuilee, mutta suunta on parempi.


Sairastelusta johtuen bloggailuun on tullut muutaman päivän tauko. Vaikka vietän päivästäni 99% sängyssä tai sohvalla maaten, sisustaminen onnistuu silti. Päässä ja ajatuksissa. Koska sisustaminen ja sisustusasioiden miettiminen on ehkä kivointa mitä tiedän niin sitä harrastusta ei paritkaan sairaudet pysäytä! Kunhan tästä noustaan niin on taas paljon idiksiä toteutettavaksi.

Vaikka pidän itseäni melko laiskana ihmisenä niin sairastuessa sitä sitten aina viimeistään huomaa  miten paljon tulee normaalisti tehtyä kaikenlaista. On vaikeaa olla paikoillaan. On vaikea olla tekemättä mitään erityistä. Onneksi televisiosta tulee päivisin paljon sisustusohjelmia, joten niitä on nyt tullut katseltua paljon. On kuitenkin ikävä huomata, että suurinosa ohjelmista on uusintoja. Sisustusarkkitehti Marko Paananen ja Grand Designs luupilla vähintään viidettä kertaa. Tänään Inno-Marko väitti taas, että suomalainen sauna ei uudistu. Minä väitän, että suomalainen TV-tarjonta ei uudistu. :)

Nyt kun pääsin jurnuttamisen makuun (tätä se kipuilu teettää) niin kirjoitettakoon nyt mielipide vielä Suomen kaunein koti -ohjelmastakin. Tykkäsin ohjelmasta ja kiva, että se saa jatkoa. Kisan voittaja ei ollut oma suosikkini, ei ollenkaan, mutta mielipideasioista ei voi valittaa. Omasta mielestäni kisan voitti maisema ja rakennuksen sijainti, ei koti. 

Toivoisin Suomen kaunein koti -sarjaan enemmän informaatiota. Ohjelmassa etsitään kauneinta kotia, mutta olisin kiinnostunut kuulemaan MITEN kodeista tehtiin juuri sellaisia kuin ne ovat. Siis toivoisin esille vielä enemmän taustaa kuin mitä nyt näytettiin ja kerrottiin. Lopputulokset olivat kaikki kauniita ja mielenkiintoisia, kuin esimakua tarinoista jotka jäivät puoliksi kuulematta. Käytännön ihmiselle käytännön asioita. :) Haluan oppia uutta ja nähdä muiden oivalluksia! Toisaalta, Suomen kaunein koti -ohjelma on asuntojen kauneuskilpailu ja sen sisällöksi pitääkin ehkä riittää pintapuolinen tarkastelu. Sisältö = pinta. Jos taas ajatellaan missikisojen kautta niin kuuluuhan niihinkin kai jonkinlainen talenttiosuus. "No niin koti, näytä, että sinulla on ajatuksiakin". Nooh, nämä on näitä. ;)

Takaisin särkylääkkeen ja teekupposen ääreen.

*Raasu*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti