14.2.2014

Väriä vaihtava kynttilä?

Mitä väriä vaihtava kynttilä oikein tarkoittaa ja miten se toimii? Oli pakko ottaa asiasta selvää ihan itse, joten ostin yhden. AirWickin kaakaotryffelin ja cremen tuoksuisen sellaisen.


Toden totta. Vaihtaahan se väriä, joten lets disco!

Tutkimuksien tuloksina sain selville, että kynttilän sisällä on ledivalot ja pattereita. Lasin pohjassa olevat värivalot ovat päällä ja sävy vaihtuu hiljakseen vain jos kynttilä palaa. Sydänlagan vieressä näyttää kulkevan jonkinlainen liekin tunnistava nauha.

Kynttilää ei missään nimessä saa antaa palaa aivan loppuun, sillä silloin palaa myös tekniikka sen sisällä. Tästä paketissa varoitetaan useasti. Eli tämä koristus ei sovi huolettomille, jos kynttilät koskaan.

Väriä vaihtavan kynttilän mysteeri on nyt siis ratkennut. En tiedä mitä kuvittelin, mutta ledit tuottivat pienen pettymyksen. Toivoin kai jonkinlaista taikuutta, kemiallisia yhdisteitä vähintään, jotka saisivat värin vaihtumaan. Puh. :)

Vallankumouksellinen tämä keksintö ei vaikuta olevan, mutta disco-kynttilä sopii hyvin luomaan tunnelmaa esimerkiksi rauhallisiin kotibileisiin. Kunhan joku kykenee/muistaa huolehtia kynttilän sammutuksesta tarpeeksi ajoissa. 

Romanttisiin kynttiläillallisiin valitsisin edelleen ihan vain luomukynttilän. Tai vielä parempaa, sopivasti ritisevän ja lämmittävän takkatulen. <3

Tunnelmallista ystävänpäivää sinulle.

-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti