8.2.2014

Haluaisitko istua viinikorkilla?

Usko tai älä, mutta nämä kauniit viinikorkit eivät ole korkkeja, vaan tuoleja. Jakkaroita oikeastaan.

Kuva: Stockmann.fi
Kyseessä on Decanterin Giant Wine Cork -jakkarat. Useita kiloja painavat ja n. puolen metrin korkuiset istuimet. Todella veikeät tapaukset. Jos pitäisin viineistä ja jos omistaisin viinikellarin niin tässäpä olisi loistavat kalusteet sellaiseen. Ja jos kellarissa istuskelisi siemaillen viiniä, niin pitäisihän siellä olla myös teemaan sopiva taso. Siispä valikoimasta löytyy myös  Wire Cage -pöytä.


Kuva: Stockmann.fi
Vaikka en ole viinin ystävä niin siitä huolimatta kerään viinipullojen korkkeja. Käytössä olleita sellaisia. Keräily on kestänyt jo useamman vuoden ja siihen on myös syy. Tarkoitukseni on askarrella suuresta määrästä korkkeja iso, melkein seinän kokoinen ilmoitustaulu. Näin sellaisen vuosia sitten jossakin sisustusohjelmassa ja korkkikeräily alkoi siitä.


Säilytän  korkkeja esillä isossa lasimaljakossa, jonka olen ostanut jo jonkin aikaa sitten Kodin Terrasta. Korkkien väri sopii hyvin kotimme tammisiin huonekaluihin ja yksityiskohtiin. 

En siis itse juo juuri lainkaan viiniä, joten korkit ovat peräisin ystäviltä ja sukulaisilta. Kun maljakko tulee täyteen niin pitää keksiä lisäksi joku toinen säilytin, sillä maljakollinen korkkeja ei vielä riitä. Keräily siis jatkuu ainakin vielä jonkin aikaa.


-Raasu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti